Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Hellenic Seaways!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Hellenic Seaways!

 

Πώς μπορεί να ευχαριστήσει κανείς έναν τόσο καλό χορηγό που στέκεται δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας που το έχει πραγματικά ανάγκη;

 

Ο λόγος για την εταιρία Hellenic Seaways, που με όλη τη σημασία της λέξης είναι «εκεί» για εμάς και για τις οικογένειες που στηρίζουμε.  Ένα από τα πολλά παιδιά που έχει στηρίξει είναι η μικρή Αριάδνη που πάσχει από κυστική ίνωση. Μαζί με την οικογένεια της κατοικεί σε νησί και ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στην Αθήνα για επανελέγχους και θεραπείες.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι δίπλα στην οικογένεια με κάθε δυνατό τρόπο, τους επισκεπτόμαστε κάθε φορά στο Νοσοκομείο, επικοινωνούμε με τους γιατρούς σχετικά με τα θέματα υγείας του παιδιού και για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύπτει, παίζουμε με τη μικρή και χαιρόμαστε που τη βλέπουμε να αντιμετωπίζει με τόσο θάρρος την ασθένειά της.

 

Παράλληλα, παρέχουμε και συμβουλευτική στήριξη στην οικογένεια ανά πάσα στιγμή οι γονείς εκφράσουν αυτή την ανάγκη. Επίσης, τους καλύπτουμε τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια όπου με την πολύτιμη βοήθεια της Hellenic Seaways δεν ξοδεύουν ούτε ένα ευρώ για τις μετακινήσεις τους. Αυτή η ευγενική χορηγία αποτελεί σημαντική βοήθεια για την οικογένεια που δίνει πραγματικά έναν καθημερινό αγώνα.

 

13/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού