Αγώνας κολύμβησης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αγώνας κολύμβησης για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Ένας αγώνας κολύμβησης, στο θαλάσσιο στενό ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Αλβανία, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο για την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Ένας Έλληνας που ζει στο Λονδίνο, 16 επιχειρηματίες από την Βρετανία και 3 από την Γαλλία που έχουν εξοχικές κατοικίες στην Β.Α Κέρκυρα, διέσχισαν κολυμπώντας την απόσταση των 2 μιλίων από τις αλβανικές ακτές μέχρι το λιμανάκι του Αγίου Στεφάνου για να στηρίξουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Οι κολυμβητές, ανάμεσα τους 5 γυναίκες και το γνωστό μοντέλο, η Γαλλίδα Leah de Warnin, έφτασαν το πρωί του Σαββάτου με ταχύπλοα στους Αγίους Σαράντα και στη συνέχεια πήγαν στις ακτές των Εξαμιλίων, συνοδεία της αλβανικής ακτοφυλακής που τους συνόδευσε μέχρι τα διεθνή ύδατα.

 

Εκεί τους περίμεναν ένα σκάφος του Λιμενικού Σώματος και 4 ιδιωτικά ταχύπλοα με ναυαγοσώστες, γιατρό, καθώς και εκπρόσωπο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που ακολούθησαν τους κολυμβητές μέχρι την Κέρκυρα.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τους κολυμβητές, τους διοργανωτές και όσους συμμετείχαν και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 12.000 λιρών Αγγλίας για την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού!

 

13/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού