Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στη Ρόδο από το ΚΑΡΕΛΛΕΙΟ-ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER, την Μητρόπολη Ρόδου και την εταιρεία ΜΕΓΑ

Με επίσκεψη στο νησί της Ρόδου Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, συνεχίστηκε η μεγάλη πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια του «ΚΑΡΕΛΛΕΙΟΥ-ΜΟΝΑΔΑ ALZHEIMER» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και την 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ και τα Sani Sensitive.

Karelleio_Rodos_Photos2Στοχεύοντας αφενός στην πρόληψη και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με την άνοια και αφετέρου στην υποστήριξη των τοπικών φορέων υγείας, το εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου» –Μονάδα Αντιμετώπισης Alzheimer & Συναφών Παθήσεων της «Αποστολής» πραγματοποίησε στη Ρόδο, δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ομιλία σχετικά με τη νόσο Alzheimer, τα πρώτα συμπτώματα της άνοιας, την πρόληψη αλλά και αναφορικά με το έργο του «Καρέλλειου». Επίσης δόθηκαν συμβουλές στον τρόπο διαχείρισης των ατόμων που πάσχουν από άνοια ενώ έγινε αναφορά στο φορτίο των φροντιστών.

Για την ανωτέρω δράση παραχωρήθηκε από την Μητρόπολη Ρόδου η αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Άνω Πόλης Ρόδου.

Η εκστρατεία θα συνεχιστεί σε άλλες πόλεις και νησιά της Ελλάδας.

Click And Donate ΑΠΟCΤΟΛΗ ΜΚΟ