Δωρεάν τεστ μνήμης και ενημερωτική ομιλία για την άνοια στην Αστυπάλαια από το Καρέλλειο, την Μητρόπολη Λέρου, Καλύμνου & Αστυπάλαιας και την εταιρεία ΜΕΓΑ

Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer.

Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις.

Την 5η Ιουνίου 2018 η δράση θα βρεθεί στην Αστυπάλαια, όπου θα χορηγηθούν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την συνεργασία της Μητρόπολης Λέρου, Καλύμνου & Αστυπάλαιας, ενώ θα δοθεί ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer.

 

Το πρόγραμμα της δράσης έχει ως κάτωθι:

 

Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

  • 09:00-14:00 Δωρεάν Τεστ Μνήμης (για άτομα άνω των 60 ετών)

Χώρος διεξαγωγής: Ιερά Μητρόπολη Αστυπάλαιας

 

  • 19:30 Ενημερωτική Ομιλία για την νόσο Alzheimer

Χώρος διεξαγωγής: αίθουσα πολλαπλών χρήσεων δημοτικού σχολείου

 

 Ομιλητές / Θέμα:

Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου, Διευθύντρια Μονάδας «Παρουσίαση Καρέλλειου – Πρότυπης Μονάδας Alzheimer και των δράσεων αυτής»

Ηλιάνα Χρυσικάκου, Ψυχολόγος «Λειτουργία της μνήμης και άνοια»

Ελένη Λέμη, Ψυχολόγος «Τα οφέλη της νοητικής ενδυνάμωσης στους ανοϊκούς ασθενείς»

 

 

Click And Donate ΑΠΟCΤΟΛΗ ΜΚΟ