«Θα σας πω και ένα τραγούδι»!

«Θα σας πω και ένα τραγούδι»!

 

Όπως κάθε απόγευμα, έτσι και σήμερα κάναμε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες με τα παιδιά του Σπιτιού. Φτιάξαμε κολάζ, κάναμε κατασκευές με πλαστελίνες, παίξαμε επιτραπέζια και με τον 3χρονο μικρό Κωνσταντίνο μας παίξαμε με τα τουβλάκια!

 

Όταν ο Κωνσταντίνος τελείωσε το παιχνίδι του και ήρθε η ώρα να βάλει τα τουβλάκια στη θέση τους, όπως σχεδόν τις περισσότερες φορές, μας έδειχνε ξεκάθαρα πως βαριέται να το κάνει και προσπαθούσε με διάφορες χαριτωμένες ζαβολιές να το αποφύγει.

 

Εξηγήσαμε, λοιπόν, πόσο σημαντική είναι η τάξη και πως με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε και αύριο να βρούμε εύκολα τα παιχνίδια μας και να παίξουμε. 

 

Ο Κωνσταντίνος αφού συμφώνησε,  άρπαξε το μικρόφωνο από το παιδικό πιανάκι και μας είπε « ….αλλά πρώτα θα σας πω και ένα τραγούδι»!

 

Δεν χάσαμε την ευκαιρία: στα πλήκτρα η Μαρίνα, στην ενθάρρυνση ο Παύλος και εμείς γύρω να χτυπάμε παλαμάκια!

 

Αφού λοιπόν ακούσαμε το «Μήλο μου κόκκινο» αρκετές φορές , μπήκαν και τα παιχνίδια στη θέση τους και πήγαμε όλοι γελώντας για το βραδινό μας φαγητό!

  

 *Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

11/10/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού