Καλοκαιρινά μαστορέματα στο συνεργείο ποδηλάτων μας!

Καλοκαιρινά μαστορέματα στο συνεργείο ποδηλάτων μας!

 

Αναμφισβήτητα μια από τις αγαπημένες καλοκαιρινές δραστηριότητες όλων των παιδιών είναι το ποδήλατο. Από τις χαλαρές βόλτες ως τους αγώνες «ταχύτητας» και μετ’ εμποδίων! Έτσι λοιπόν και εμείς φροντίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ελέγχουμε την κατάσταση των ποδηλάτων μας μαζί με τα παιδιά. Όλοι ήταν εκπληκτικοί «μάστορες», αναγνώριζαν τις φθορές στα ποδήλατα και τις κατέγραφαν, «εδώ ένα σκασμένο λάστιχο, εκεί μια αλυσίδα που σίγουρα θα ήθελε λίγο λαδάκι», έλεγε ο πρωτομάστορας του σπιτιού…. ο μικρός Μιχαλάκης. Η λίστα ήταν μεγάλη, όπως και ο αριθμός των παιδιών μας!


-«Ποιος όμως θα μας βοηθήσει να κάνουμε τόσες επιδιορθώσεις;;;», ρώτησε η Άννα.


-«Μα ποιος άλλος;; Ο κύριος Θανάσης!» απάντησε με χαρά ο Μιχαλάκης! «Έχει πολλά εργαλεία και ξέρει καλά από τέτοιες δουλειές»!


Έτσι και το κανονίσαμε! Ο κύριος Θανάσης είναι ένας από τους εθελοντές μας στο σπίτι μας και μια από τις σημαντικές του προσφορές είναι να μας βοηθά επιδιορθώνοντας τις μικροζημιές! Ήρθε με όλα του τα εργαλεία και με τους «επιδέξιους βοηθούς» στο πλευρό του, ξεκίνησε να «δουλεύει» στο συνεργείο που στήθηκε! Όλα τα ποδήλατα έγιναν ξανά λειτουργικά και ασφαλή για τα παιδιά μας χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του!


Σας ευχαριστούμε κύριε Θανάση για όλα γιατί χάρη σε εσάς αρχίσαμε και πάλι τις βόλτες!


*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

30/8/2016
 

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού