Κολυμβητικός διάπλους για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Κολυμβητικός διάπλους για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε ο κολυμβητικός διάπλους Αλβανία Κέρκυρα, αφιερωμένος στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αλλά και για την οικονομική του στήριξη. Στις 10:00 το πρωί ταχύπλοο σκάφος παρέλαβε τους συνολικά 20 κολυμβητές άνδρες και γυναίκες – 16 από Αγγλία, 3 από Γαλλία και 1 Έλληνας Κερκυραίος – και τους μετέφερε στις ακτές της Αλβανίας για να ξεκινήσουν το κολύμπι. Γύρω στις 11:00 ξεκίνησαν οι κολυμβητές με συνοδεία σκάφους του Λιμενικού της Αλβανίας. Στα υδάτινα σύνορα τους περιμένανε πάνω από 10 ταχύπλοα σκάφη μέσα στα οποία βρίσκονταν φίλοι των κολυμβητών για να τους παροτρύνουν, ναυαγοσώστες από τον Ναυαγοσωστικό Οργανισμό Κέρκυρας αλλά και δύο σκάφη του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος  για να εξασφαλίσουν την ασφαλή κολύμβηση των κολυμβητών και να ρυθμίζουν την διέλευση των πλοίων και των σκαφών που περνάνε από το συγκεκριμένο στενό σημείο.  

 

Ευτυχώς ο καιρός ήταν καλός, οι άνεμοι που φυσούσαν τις προηγούμενες ημέρες κόπασαν και η λίγη βροχή που έπεσε στην διάρκεια του αγώνα δεν επηρέασε καθόλου τους κολυμβητές.  Τερμάτισαν όλοι στην παραλία του Αγίου Στεφάνου Κέρκυρας όπου τους περίμεναν πολλοί φίλοι τους, οι οποίοι καταχειροκρότησαν όλους τους κολυμβητές και τους έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 12.000 λιρών Αγγλίας για την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού!

 

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους όσους βοήθησαν στον κολυμβητικό διάπλου Αλβανίας Κέρκυρας καθώς επίσης το Λιμενικό Σώμα για την πολύτιμη βοήθειά του χωρίς την οποία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, τον Ναυαγοσωστικό Οργανισμό Κέρκυρας για την παρουσία Ναυαγοσωστών, όλους τους φίλους μας που κολύμπησαν αλλά και όλους όσους βρέθηκαν στον Άγιο Στέφανο και βεβαίως τον Nick Cookson και τον Nicholas Lemis που οργάνωσαν και πραγματοποίησαν την εκδήλωση.

 

13/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού