Μελίσα: το καινούριο μέλος της οικογένειάς μας!

Μελίσα: το καινούριο μέλος της οικογένειάς μας!

 

Το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης δύο από τα παιδιά μας, η Σταυρούλα και ο Μάριος, μου ζήτησαν να ζωγραφίσουν στο χώρο της πλατείας, που βρίσκεται μπροστά από το Σπίτι μας. Μου είπαν, πως ήθελαν να ζωγραφίσουν στη φύση! Έτσι κι εγώ δεν τους χάλασα χατίρι κι αμέσως πραγματοποίησα την επιθυμία τους. Τοποθετήσαμε ένα μικρό τραπεζάκι στην πλατεία και μεταφέραμε μπλοκ και μαρκαδόρους. Όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η ζωγραφική!


Κι ενώ τα δυο παιδιά μας ζωγράφιζαν, μια ευχάριστη έκπληξη τα περίμενε! Μια αδέσποτη σκυλίτσα τα πλησίασε και κάθισε όλο το απόγευμα να τους κάνει συντροφιά! Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ! Από εκείνη την ημέρα έγιναν αχώριστοι φίλοι και η Μελίσα, όπως την ονόμασαν, πλέον αποτελεί μέλος της μεγάλης μας οικογένειας!


Ο Μάριος και η Σταυρούλα καθημερινά της προσφέρουν νερό και φαγητό και την απασχολούν με διάφορα παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο τους!
Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το νέο μέλος μας και ιδιαίτερα περήφανοι για τα παιδιά μας που δίνουν τόση αγάπη και στοργή σε ένα μικρό σκυλάκι!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

11/10/2016
 

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού