Με την ευαισθησία των πολιτών και την συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σώθηκε ένα ακόμη παιδί

Με την ευαισθησία των πολιτών και την συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας και του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σώθηκε ένα ακόμη παιδί


Σε ένα μικρό νησί του Αιγαίου, οικογένεια γευμάτιζε και επειδή το παιδί αρνήθηκε να φάει ο πατέρας το χτύπησε βίαια και το απομάκρυνε από τον χώρο του εστιατορίου. Ένας πολίτης που είδε το συμβάν, ενημέρωσε άμεσα «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλώντας στην «Εθνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056»  και σε συνεργασία με τους αστυνομικούς που κινητοποιήθηκαν άμεσα κι ουσιαστικά, η οικογένεια εντοπίστηκε, το παιδί στηρίζεται από γιατρούς και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με στόχο να βρεθεί η καλύτερη λύση για το παιδί.


Είναι από τις περιπτώσεις που οι περισσότεροι φοβόμαστε να αντιδράσουμε (και όχι άδικα πολλές φορές) ή που θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να βοηθήσουμε ένα παιδί. Και όμως ένα απλό τηλεφώνημα ήταν αυτό που βοήθησε το παιδί.


Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Αστυνομία για την άμεση και ουσιαστική κινητοποίησή τους για τη στήριξη ενός μικρού παιδιού.
 
*Η «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» λειτουργεί ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα και η κλήση είναι δωρεάν από καρτοτηλέφωνα και κινητά. Στελεχώνεται από κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους κι όλες οι τηλεφωνικές συνομιλίες είναι απόρρητες και ΔΕΝ καταγράφονται.

 

4/8/2016
 

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού