Μια τέλεια μέρα!

Μια τέλεια μέρα!

 

«Γιούπιιι!», «Τέλειαααα!», «Τι ωραία!», ήταν μόνο μερικά από τα λόγια που ακούσαμε, όταν ανακοινώσαμε στα παιδιά ότι θα επισκεπτόμασταν το πάρκο αναψυχής «Ιπποκάμηλος» στα Σαγέικα Αχαΐας.

 

Και πραγματικά αυτό που ζήσαμε ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με το χώρο που ήταν γεμάτος πράσινο και πολύχρωμα λουλούδια. Μα όταν άρχισε η ξενάγηση στο χώρο με τα ζώα ο ενθουσιασμός πολλαπλασιάστηκε! Ανταλλάξαμε καλημέρες με τη Μάγια, τον παπαγάλο που μιλάει, χαϊδέψαμε τις καμήλες, βγάλαμε φωτογραφίες με τα άλογα και θαυμάσαμε τα παγώνια και τις πάπιες! Έπειτα δροσιστήκαμε στην πισίνα και παίξαμε στις νεροτσουλήθρες και τον παιδότοπο.

 

Η ημέρα μας ολοκληρώθηκε με πικ-νικ κάτω από τα δέντρα! Φύγαμε από την «Ιπποκάμηλο» με τις καλύτερες εντυπώσεις και γεμάτοι όμορφα συναισθήματα!

 

Ευχαριστούμε πολύ τόσο τους υπεύθυνους όσο και τους εργαζόμενους στην «Ιπποκάμηλο» για τη φιλοξενία, την αγάπη και τα Χαμόγελα που μας χάρισαν!

 

 

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

22/8/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού