Μια φανταστική απόδραση

Μια φανταστική απόδραση

 

Το καλοκαίρι για εμάς είναι ακόμα εδώ και τώρα που δεν έχει πολλές ζέστες αποφασίσαμε να πάμε μια εκδρομή για λίγες ώρες ξεγνοιασιάς. Έτσι οργανώσαμε μια απόδραση, στο πλαίσιο της δράσης Δημιουργική Απασχόληση στα Νοσοκομεία Παίδων από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ.

 

Φορέσαμε τα καπέλα μας και το καλύτερο χαμόγελό μας, συναντηθήκαμε με τα παιδιά και τους γονείς τους και ξεκινήσαμε με τραγούδια και χαρά!

 

Τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των παιδιών, βλέποντας τα ζώα του πάρκου. Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν και όλοι μαζί κάναμε πικ-νικ. Η χαρά μας ήταν πολύ μεγάλη που ξεφύγαμε από την καθημερινότητα του Νοσοκομείου.

 

Ευχαριστούμε πολύ το «ΑΤΤΙΚΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ» και υποσχόμαστε στα παιδιά ότι θα υπάρξουν και άλλες αποδράσεις….

 

* Οι αποδράσεις οργανώνονται από τη δράση της Δημιουργικής Απασχόλησης στα Νοσοκομεία με στόχο την ψυχαγωγία των παιδιών, μια μικρή αλλαγή στην καθημερινότητα τους και στην επαφή που έχει αναπτυχθεί μέσω της δράσης μας και εκτός Νοσοκομείου. Αφορούν κυρίως παιδιά που: έχουν την έγκριση των θεραπόντων ιατρών, ακόμη και με άδεια εξόδου από το νοσοκομείο για λίγες ώρες, ή βρίσκονται σε αποθεραπεία και παρακολουθούνται από τα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων και πάντα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

 

7/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού