Οι Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας στηρίζουν με είδη πρώτης ανάγκης «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Οι Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας στηρίζουν με είδη πρώτης ανάγκης «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκαν ο Πατήρ Νικόλαος Σταυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και ο κ. Ιορδάνης Ιορδανίδης, Πρόεδρος του Ιδρύματος «Βασιλειάδας» της Αυστραλίας που εδρεύει στο Σίδνεϊ και συντόνισε πρόσφατα ως ένας οργανισμός της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας της Αυστραλίας μεγάλο έρανο για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στην Ελλάδα.


Ο πρόεδρος του ΔΣ του Οργανισμού, κ. Κώστας Γιαννόπουλος και ο Επικεφαλής Διεθνών Συνεργασιών, Πρέσβυς Marc Van den Reeck, τους υποδέχτηκαν θερμά σε ένα από τα Σπίτια του Οργανισμού μαζί με τα παιδιά και το προσωπικό. Στη διάρκεια της επίσκεψης «Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το Ίδρυμα της Βασιλειάδας για τον έρανο που οργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Στυλιανός σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελληνίδες Γυναίκες του Σίδνεϊ.


Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή, η οποία γνώρισε την μεγάλη ανταπόκριση των Ελλήνων της Αυστραλίας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε υποστήριξη με ρούχα, παπούτσια, και τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διοχετεύσει στις δράσεις του για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.


«Η αγάπη για τα παιδιά ενώνει σήμερα το Ίδρυμα της Βασιλειάδας και τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με αυτή την πρωτοβουλία και τη σημερινή μας συνάντηση σας μεταφέρουμε ένα μήνυμα ότι σας αγαπάμε και σας σκεφτόμαστε και ότι οι Έλληνες της Αυστραλίας είναι πάντα δίπλα στις δράσεις σας» δήλωσε ο Πατήρ Νικόλαος Σταυρόπουλος, ενώ ο Πρόεδρος της «Βασιλειάδας» Ιορδάνης Ιορδανίδης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο του ελληνικού Οργανισμού για τα παιδιά.


«Δεν στεκόμαστε στα είδη και στα πράγματα, αλλά πρωτίστως στην αγάπη και στο νοιάξιμο για τα παιδιά. Η Εκκλησία της Αυστραλίας και οι ομογενείς αναγνωρίζουν έμπρακτα το έργο μας για τα παιδιά και γι’ εμάς αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αποδεικνύει ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που παλεύει και νοιάζεται παρά τις αντιξοότητες. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια» δήλωσε ο Πρόεδρος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κος Κώστας Γιαννόπουλος.


Από την πλευρά του ο Επικεφαλής Διεθνών Συνεργασιών του οργανισμού, Πρέσβυς Marc Van den Reeck, τόνισε ότι η παρούσα πρωτοβουλία αποτελεί το πρώτο βήμα μιας ευρύτερης συνεργασίας με την Αυστραλία, ώστε να ενημερωθούν διεξοδικά οι Έλληνες ομογενείς για τις δράσεις του Οργανισμού και τις ανάγκες στην Ελλάδα με στόχο την ενεργότερη κινητοποίηση τους προς όφελος των χιλιάδων παιδιών και οικογενειών που έχουν ανάγκη.


Στη διάρκεια της επίσκεψης η αντιπροσωπεία του Ιδρύματος ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ γνώρισε από κοντά το προσωπικό του Οργανισμού και τα παιδιά, τα οποία και προσέφεραν συμβολικά δώρα φτιαγμένα από τα ίδια στα μέλη της ομάδας από την Αυστραλία.

 

13/9/2016
 

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού