Οι διακοπές της Χρυσοβαλάντου!

Οι διακοπές της Χρυσοβαλάντου!

 

Πάνε όλα τα παιδιά διακοπές; Δυστυχώς όχι … Κάποια γιατί οι γονείς τους δυσκολεύονται οικονομικά και δεν πάνε πουθενά. Κάποια πάνε μέχρι το χωριό της γιαγιάς και του παππού ενώ οι γονείς συνεχίζουν να δουλεύουν.

 

Τι γίνεται όμως με τα παιδιά αυτά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ λόγω σοβαρών ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ; «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν πάει διακοπές. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παλεύει και καταφέρνει το -κατά πολλούς- Απίθανο και το -για άλλους- Πολυτέλεια….

 

Η Χρυσοβαλάντου 3,5 ετών πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία τύπου ΙΙ, σιτίζεται εξωτερικά και αναπνέει με τραχειστομία. ΟΜΩΣ αντιλαμβάνεται τα πάντα και έχει δίπλα της έναν υπέροχο αδερφούλη και δυο υπέροχους γονείς! Δεν είναι όμως μόνοι τους. Δίπλα τους έχουν σταθερά το «Χαμόγελο», τον γιατρό του Οργανισμού, ομάδα Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων αλλά και μια υπερσύγχρονη κινητή ιατρική μονάδα στελεχωμένη με εξαιρετικούς διασώστες.

 

Φέτος το καλοκαίρι, όλοι μαζί, σε συνεννόηση με τον γιατρό που σταθερά την παρακολουθεί συνεργάστηκαν άψογα, ξεπέρασαν τις πολλές δυσκολίες και η Χρυσοβαλάντου από εχθές απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της! Και όχι μόνο αυτό…. παρουσία και του γιατρού μας η μικρή μας έκανε το πρώτο της μπάνιο!!

 

Όλοι στο «Χαμόγελο» είμαστε ευτυχισμένοι και περήφανοι για την μικρή μας!!

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους εσάς!

 

Το «Χαμόγελο» δεν κάνει διακοπές και είναι δίπλα σε κάθε παιδί κάθε στιγμή!

 

 

 

8/8/2016

 

 

 

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού