Ο Μάριος ανακαλύπτει τα ζώα και τα φρούτα!

Ο Μάριος ανακαλύπτει τα ζώα και τα φρούτα!

 

Είναι νωρίς το πρωί και τα μικρά μας κοιμούνται εκτός από τον Μάριο, ο οποίος έχει ξυπνήσει και ανακαλύπτει τη φύση, τα πουλιά, τους ήχους, τα φρούτα.

 

Ακούει μια δεκαοχτούρα και ψάχνει να βρει τι είναι. Ξαφνικά βλέπει ένα πουλάκι να βρίσκεται στα πόδια του και να τσιμπάει τα ψίχουλα που έχουν πέσει από το κουλούρι που έτρωγε. Την ώρα που το πουλάκι πήγε πίσω από το καρότσι του ο μικρός μας το φώναξε και αυτό τρόμαξε και πέταξε. Ο μικρός μας το χαιρέτησε και χαμογέλασε.

 

Αργότερα, την ώρα του δεκατιανού είδε το καρπούζι κομμένο σε φέτες και ήθελε να το γευτεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Έβαλε λοιπόν το χέρι μέσα στο τάπερ, πήρε μια φέτα καρπούζι και άρχισε να το ρουφάει. Κάθε κουκούτσι που ερχόταν το έφτυνε!

 

Παρατηρητές σε όλο αυτό τα υπόλοιπα παιδιά τα οποία γελούσαν και του εξηγούσαν τι φρούτο είναι και πόσο πρέπει να προσέχει τα κουκούτσια.

 

Είμαστε σίγουροι πως με τη βοήθεια των παιδιών αλλά και με τη δική μας καθοδήγηση, ο Μάριος θα ξεκινήσει να ανακαλύπτει σιγά σιγά τον κόσμο με όλους εμάς γύρω του να τον καμαρώνουμε και να τον απολαμβάνουμε!

 

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

15/8/2016

 

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού