Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Γίνομαι εθελοντής – εθελόντρια στο Χαμόγελο του Παιδιού

Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Γίνομαι εθελοντής - εθελόντρια στο Χαμόγελο του Παιδιού

Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Γίνομαι εθελοντής – εθελόντρια στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η Άρτεμις είναι μια 15χρονη έφηβη, η οποία φοιτά στην Γ΄ Γυμνασίου. Από μικρή την συνέπαιρναν οι μελωδίες της κιθάρας και ήταν αυτοδίδακτη, με τη βοήθεια του μπαμπά της. Μεγαλώνοντας, ξεκίνησε να γράφει στίχους και ποιήματα για τη φύση, για τα παιδιά, ακόμα και για τα όνειρά της, όμως λίγοι φίλοι της μπορούσαν να την καταλάβουν και απορούσαν «γιατί το βρίσκει ενδιαφέρον».

 

Πολλές φορές ένιωθε μοναξιά γι΄αυτό, αλλά πλέον ήταν σίγουρη για την επιλογή της και τη δεξιοτεχνία της στη μουσική. Στη συνέχεια, δημιούργησε τις δικές της μελωδίες και με την καλλίφωνη χροιά της τραγουδούσε για ώρες στο δωμάτιό της.

 

Κάποια ημέρα, μετά από διαφήμιση που είδε στην τηλεόραση για παιδιά που στερούνται βασικών ελευθεριών τους αποφάσισε να μιλήσει με τη μουσική της για τα παιδικά δικαιώματα και να τραγουδήσει με όλη της τη δύναμη για αυτό.

 

Θυμήθηκε 4 ψηφία που μπορούσε να καλέσει ένα παιδί για να ζητήσει ή  για να προσφέρει  βοήθεια και σύντομα έγινε εθελόντρια στο «Χαμόγελο», ενώνοντας τη φωνή της και με άλλες εφηβικές φωνές και δίνοντας τα δικά της μελωδικά μηνύματα μέσα από το Yousmile.

 

Μάθετε περισσότερα: http://www.yousmile.gr/  

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sos1056@hamogelo.gr, ώστε να συζητήσετε με ψυχολόγο όλα αυτά που μπορεί να σας απασχολούν.

 

6/9/2016

 

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού