Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας

Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας

Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Δίπλα σε κάθε παιδί με πρόβλημα υγείας

Η μικρή Αθηνά έπαιζε βόλεϊ στο προαύλιο του Σχολείου όταν αισθάνθηκε ένα πόνο στο στήθος. Οι δάσκαλοι ανησύχησαν πολύ και κάλεσαν το ΕΚΑΒ το οποίο έστειλε ένα ασθενοφόρο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να διακομίσει το παιδί στο πλησιέστερο Νοσοκομείο Παίδων. Εκεί οι κοινωνικοί λειτουργοί από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» περίμεναν την Αθηνά και συναντήθηκαν με τους γονείς της και τους γιατρούς. Η Αθηνά έχει καρδιολογικό πρόβλημα και χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή την οποία οι γονείς δεν μπορούν να καλύψουν καθώς είναι και οι δύο άνεργοι.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε την οικογένεια ψυχολογικά και κοινωνικά παρέχοντάς τους φάρμακα, διασύνδεση με τα Νοσοκομεία, κατευθύνσεις για έκδοση επιδομάτων και ότι άλλο χρειάστηκε σχετικά με την υγεία του παιδιού. Τώρα η Αθηνά είναι και πάλι καλά, έχει επιστρέψει στο Σχολείο και γνωρίζει ότι για ότι χρειαστεί οι άνθρωποι από το «Χαμόγελο» θα είναι πάντα δίπλα της. 

Μάθετε περισσότερα:  http://www.hamogelo.gr/7-1/766/Sthrixh-poidion-me-problhmata-ygeias   

«Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sos1056@hamogelo.gr, ώστε να συζητήσετε με έναν ψυχολόγο όλα αυτά που μπορεί να σας απασχολούν σε σχέση με το παιδί σας». 

6/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού