«Τα Kοχύλια του Φθινοπώρου»

«Τα Kοχύλια του Φθινοπώρου»

 

Θα μπορούσε να είναι τίτλος παραμυθιού, όμως είναι  οι σκέψεις ενός παιδιού και μιας χαμογελαστής παρέας που μας  γέμισαν  φως και ελπίδα! Πριν λίγες μέρες, το γραφείο μας φωτίστηκε από το χαμόγελο της Ειρήνης και φυσικά από τις όμορφες κατασκευές που ετοίμασε μαζί με την παρέα της αυτό το καλοκαίρι.

 

«Ήταν ένα καλοκαίρι στη Χαλκιδική, πλάι στην παραλία όπου κάθε χρόνο περιμένω να συναντήσω την παρέα μου! Eγώ, η Ειρήνη, η φίλη μου η Λίνα, η Μυρτώ, η Αναστασία, ο Πέτρος, ο Ηλίας, ο μικρός Γιώργος κι ο μεγάλος Γιώργος. Τρία χρόνια τώρα, πριν και μετά το μπάνιο πειραματιζόμαστε σε νέες δημιουργίες και περνάμε υπέροχα πουλώντας τα χειροποίητα αντικείμενά μας στο καλοκαιρινό παζάρι που διοργανώνουμε στο συγκρότημα. Παρά την κρίση που χτύπησε κι εμάς, ξεπουλήσαμε σχεδόν όλα μας τα ζωγραφιστά κοχύλια!

 

Φέτος πήγαμε ένα βήμα παραπέρα. Σκεφτήκαμε πως να δημιουργήσουμε νέα αντικείμενα και να δουλέψουμε πάνω σε νέες δράσεις για να αυξήσουμε το εισόδημα μας, μιας και αυτό το καλοκαίρι ο στόχος ήταν ξεκάθαρος: θέλαμε να χαρίσουμε τα έσοδά μας στο Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Φτιάξαμε ζωγραφιστά κοχύλια, ρεσώ και δροσίσαμε με   σπιτικές λεμονάδες στους λουόμενους στην παραλία! Περάσαμε υπέροχα και υποσχεθήκαμε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας το επόμενο καλοκαίρι με ακόμα περισσότερες ιδέες  και χαμόγελο για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

 

Ειρήνη, Λίνα, Μυρτώ, Αναστασία, Πέτρο, Ηλία, Γιώργο και Γιωργάκη, δεν έχουμε λόγια να σας ευχαριστήσουμε! Να είσαστε πάντα καλά και να σκορπίζετε το γέλιο και τη χαρά στην οικογένειά σας!

 

19/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού