Το πάρτυ που μας ξετρέλανε όλους

Το πάρτυ που μας ξετρέλανε όλους

 

Σήμερα ήταν μια διαφορετική και ξεχωριστή μέρα! Οι δύο μικροί μας φίλοι που φιλοξενούμε σε διαμέρισμα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  είχαν τα γενέθλια τους. Τα δύο παιδιά μαζί με τις μητέρες τους έχουν έρθει από την επαρχία για να κάνουν τη θεραπεία τους στην Αθήνα. Αντιμετωπίζουν σοβαρά και χρόνια προβλήματα υγείας και βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στις οικογένειες τους με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Έτσι, ως Τμήμα Στήριξης Παιδιών με Προβλήματα Υγείας  βάλαμε τα δυνατά μας για να τους κάνουμε ένα εκπληκτικό πάρτυ για τα γενέθλια τους.

 

Έγιναν πολλές προετοιμασίες, στολίσαμε κατάλληλα το χώρο και με την πολύτιμη βοήθεια των ζαχαροπλαστείων  FRESH, που ετοίμασαν μια φανταστική τούρτα με τον αγαπημένο τους ήρωα, μαζευτήκαμε όλοι στο φιλόξενο σπίτι μας. Οι φωνές και τα τραγούδια δεν άργησαν να ξεκινήσουν, τα παιδιά έμειναν έκπληκτα και οι γονείς τους πραγματικά τόσο χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι.

 

Έτσι κύλησαν οι ώρες μιλώντας, γελώντας, τραγουδώντας, παίζοντας.

 

Αυτά τα παιδιά δίνουν καθημερινή μάχη για να ξεπεράσουν τα προβλήματα  της υγείας τους και εμείς γνωρίζοντας ότι βρίσκονται μακριά από τον τόπο τους είμαστε για αυτούς μια «μεγάλη οικογένεια». Θα είμαστε πάντα δίπλα σας για να χαρίζουμε απλόχερα Χαμόγελα τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς τους!  

 

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με Προβλήματα Υγείας.

 

7/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού