Φτιάξαμε μόνοι μας μια νεροτσουλήθρα στο σπίτι μας!

Φτιάξαμε μόνοι μας μια νεροτσουλήθρα στο σπίτι μας!

 

Ένα ζεστό πρωινό του Ιουλίου ετοιμαστήκαμε με τα παιδιά να πάμε για μπάνιο στη θάλασσα. Φορέσαμε τα μαγιό μας, πήραμε τις πετσέτες, τα αντηλιακά και την ώρα που ετοιμάζαμε το κολατσιό των παιδιών για τη θάλασσα, χτύπησε το τηλέφωνο και μας ενημέρωσαν οι εθελοντές πως δε θα μπορούσαν να συνοδέψουν τα παιδιά στο μπάνιο μας, ζητώντας μας χίλια συγνώμη!

 

Ενώ ήταν όλα έτοιμα έπρεπε να ενημερώσουμε τα παιδιά ότι το μπάνιο ακυρώθηκε! Στο άκουσμα της είδησης τα παιδιά αντέδρασαν ψύχραιμα και πολύ ώριμα και αμέσως βρήκαν τη λύση!

 

«Να φουσκώσουμε την πισίνα» είπε ο Κωνσταντίνος και απ’ όλα τα στοματάκια άκουγες «ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ»!! Οι φωνές, τα γέλια και τα χοροπηδήματα έδιναν κι έπαιρναν….

 

Φουσκώσαμε, με τη βοήθεια των παιδιών, την πισίνα και την τοποθετήσαμε κάτω από την τσουλήθρα, ρίχνοντάς της νερό. Έτσι μέσα σε λίγα λεπτά φτιάξαμε τη δική μας μοναδική νεροτσουλήθρα!

 

Τα παιδιά ήταν ενθουσιασμένα, χαρούμενα και το κυριότερο για εμάς χαμογελαστά! Το ίδιο κι εμείς βέβαια βλέποντας τα να το διασκεδάζουν!!

 

Καλές βουτιές σε όλους!!

 

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους που μεγαλώνουν τα παιδιά μας στα Σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

2/8/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού