Η στιγμή της έκρηξης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (βίντεο και φωτογραφίες)

[ad_1]


34 φωτογραφίες

Στη δημοσιότητα έρχονται συγκλονιστικά στιγμιότυπα και βίντεο από την τριπλή επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον 41 ατόμων και τον τραυματισμό περισσότερων από 230.

Στις δύο φωτογραφίες που ελήφθησαν από τις κάμερες ασφαλείας εμφανίζεται ένας από τους καμικάζι έξω από τον τερματικό σταθμό πτήσεων εξωτερικού.

Σε μία άλλη σειρά φωτογραφιών, ένας άλλος καμικάζι φαίνεται να έχει πέσει στο έδαφος, προφανώς από πυρά των ανδρών ασφαλείας και ένας αστυνομικό τον πλησιάζει και στη συνέχεια απομακρύνεται γρήγορα από δίπλα του. Οι ίδιες εικόνες φαίνονται και στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ήδη, λίγες ώρες μετά τις επιθέσεις, κυκλοφορούσε στο YouTube βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης σε μία από τις πύλες εισόδου του κτηρίου. Στο σημείο εκείνο ένας από τους καμικάζι έγινε αντιληπτός, πιθανώς στον έλεγχο ασφαλείας, πυροβόλησε με καλάσνικοφ εναντίον του πλήθους που αρχίζει να τρέχει και στη συνέχεια εμφανίζεται η λάμψη από την έκρηξη.

[ad_2]

Click And Donate Χαμόγελο Του Πεδιού