Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Εξασφαλίζουμε τα σχολικά για κάθε παιδί

Πριν χτυπήσει το κουδούνι:  Εξασφαλίζουμε τα σχολικά για κάθε παιδί

Πριν χτυπήσει το κουδούνι: Εξασφαλίζουμε τα σχολικά για κάθε παιδί

Η Μαίρη είναι 7 χρονών και πάει Β’ Δημοτικού.  Κάθε μέρα πάει στο σχολείο με ρούχα εμφανώς ταλαιπωρημένα και στο μάθημα της γυμναστικής εμφανίζεται χωρίς κατάλληλα παπούτσια. Ο γυμναστής, της εξήγησε πως πρέπει να φέρει αθλητικά αλλά και τις επόμενες φορές εμφανίστηκε με τα ίδια ακατάλληλα παπούτσια..

 

Οι δάσκαλοι παρατήρησαν ότι κάποιες φορές δεν είχε μαζί της κολατσιό και όταν ζήτησαν υλικά για το μάθημα της χειροτεχνίας δεν τα έφερε.

 

Ντρεπόταν πολύ και δεν ήθελε να πει τον λόγο, όμως τελικά εξήγησε πως δεν τα έφερε όχι γιατί τα ξέχασε ή γιατί δεν ήθελε, αλλά  επειδή οι γονείς της δεν είχαν την δυνατότητα να της αγοράσουν κάτι από αυτά.

 

Τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκονται καθημερινά δίπλα στα παιδιά με προβλήματα διαβίωσης και μπορούν να καλύψουν τέτοιου είδους ανάγκες. Στόχος είναι να δώσουμε σε όλα τα παιδιά ίσες ευκαιρίες και φυσικά να τους χαρίσουμε ένα μεγάλο χαμόγελο!!

 

Μάθετε περισσότερα: http://www.hamogelo.gr/7-1/768/Sthrixh-poidion-me-problhmata-diabioshs

 

«Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση sos1056@hamogelo.gr, ώστε να συζητήσετε με έναν ψυχολόγο όλα αυτά που μπορεί να σας απασχολούν σε σχέση με το παιδί σας».

 

6/9/2016

Click And Donate Χαμόγελο Του Παιδιού