Πλήρης διαφάνεια

Το Click & Donate λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και υπευθυνότητα ως ένα directory που παρουσιάζει συγκεντρωμένα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και τους φορείς που δραστηριοποιούνται με κοινωνική δράση στην Ελλάδα, προτρέποντας τους χρήστες να συνεισφέρουν με όποιο τρόπο επιθυμούν, σε όποιο φορέα επιλέξουν.

Όλες οι δωρεές γίνονται απευθείας στον ιστότοπο του κάθε φορέα με τους τρόπους που ο φορέας έχει επιλέξει και προτείνει. Το Click & Donate δεν έχει ουδεμία σχέση, οικονομικής ή άλλης φύσεως, με τα ιδρύματα και τους φορείς που περιλαμβάνονται στο directory, πέραν της αρωγής που φιλοδοξεί να προσφέρει μέσω της ευαισθητοποίησης των πολιτών. Ομοίως, δεν έχει καμιά εικόνα & σχέση σχετικά με την κατανομή των δωρεών, τη διάθεση και την αξιοποίηση τους, πράγματα για τα οποία παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι οι φορείς και τα ιδρύματα που λαμβάνουν τις δωρεές.

Το Click & Donate δεν δέχεται οικονομική & υλικοτεχνική υποστήριξη από ιδιώτες και δεν αναλαμβάνει τη συγκέντρωση και διανομή οποιουδήποτε υλικού προς οποιαδήποτε υπηρεσία. Δρα μόνο ενημερωτικά και προτρέπει τους χρήστες να επικοινωνούν απευθείας και για οτιδήποτε σχετικό με τους αρμόδιους φορείς των οποίων τα στοιχεία δημοσιοποιούνται στο directory.

Η δράση του Click & Donate υποστηρίζεται από ομάδα εθελοντών, αφιλοκερδώς και με μοναδικό όφελος την κοινωνική προσφορά. Συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στην προσπάθεια μας για την κάλυψη των πάγιων αναγκών και των λειτουργικών εξόδων του εγχειρήματος, είναι Ελληνικές επιχειρήσεις που αγκάλιασαν την ιδέα μας και με ανθρώπινο πρόσωπο, προσφέρουν μαζί μας κοινωνικό έργο στη χώρα μας και το συνάνθρωπο μας τη δύσκολη εποχή των δοκιμασιών.